Café og Catering

Stanse Cafe

Stanse er vår lokale cafe i Stanseveien 9. Cafeen er åpen for alle og brukes som lunsjcafe for jobbsøkere, og for ansatte i Blå Kors Arbeidskompetanse AS. Vi serverer dagens varmrett og man kan bestille et utvalg av varmretter, salat og baguetter.

Stanse er også nærcafeen for arbeidsfolk fra lokale bedrifter, særlig industriområdet Nedre Kalbakken. Noen bedrifter synes det er så trivelig at de tar personalmøtene hos oss.

Vi har både kandidater på arbeidstrening og lærlinger i kantinen på Stanse Cafe.

I tillegg til å betjene lunchmarkedet i Nedre Kalbakken fungerer også cafeen som en intern arbeidstreningsarena for våre jobbsøkere i AFT, og som lærlingplass for lærlinger som skal ta fagbrev som institusjonskokk.

Catering

Stanse leverer også catering til hele osloområdet og omegn. Vi leverer varm og kald mat til konfirmasjoner, skoler, overtidsmat og kaker til spesielle anledninger. Vi har eget bakeri og har en faglært konditor som fagveileder. Prøv oss!

Referanser

Norway Fullbright Foundation

Vi har i årenes løp benyttet en rekke ulike catering selskaper for å levere fingermat til våre relativt høytidelige diplomseremonier/mottakelser. I år kom turen til Pluss Catering, og dette var en skikkelig opptur; super service og ryddig kommunikasjon mht. til levering/henting, nydelig mat fra et kreativt kjøkken – med et rikholdig tilbud også til veganere og allergikere – og alt sammen lekkert dandert. Og vi gleder oss til å prøve kakene neste gang.

14.september 2022

U.S. – Norway Fullbright Foundation
v/Peter Næss, Executive Director