Høstferien

Mange flotte steder

Høstferien er en fin mulighet til å hente seg litt inn igjen etter en travel oppstart med skole, jobb og barnehage. Blå Kors ferier har de siste årene arrangert organiserte høstferier på flere flotte steder i Norge. En organisert ferie med Blå Kors er en mulighet til å reise på en trygg og planlagt ferie sammen med dyktige ferieledere, Tidgivere (frivillige) og andre familier. Det er felles måltider og aktiviteter, men også mye tid for familien til å gjøre ting på egen hånd. På den måten kan dere få flotte opplevelser sammen, og barna har i tillegg alltid noen og være sammen med. Det er foreløpig ikke bestemt hvor vi arrangerer høstferie i 2021, men vi har tidligere vært på disse stedene: Hovden, Lyngdal og Noatun.

Hovden

I høstens fine farger er det mye hyggelig å gjøre på Hovden. Med vakker natur og store fjell, er det lagt til rette for turer, kulphopping, klatring og besøk i badeland. Det er aktiviteter for både barn og voksne. Hver familie får en hyggelig leilighet med fullt utstyrt kjøkken, stue, bad og soverom. På Hovden er vi på Hovdehytta.

Lyngdal

Camp Lyngdal ligger idyllisk til ved Kvavikstranda og Hundremeterskogen, vest i Agder. Camp Lyngdal byr på mange muligheter: turer, volleyball på stranda, kanotur, lek på trampolinene eller på stranda, hesteridning og selvfølgelig Sørlandsbadet. Hver familie får egen leilighet med bad, stue og kjøkken. Les mer om Camp Lyngdal.

Horten

I Horten ligger Noatun, redningsselskapets Sjøredningsskole, og her er vi i/på vannet hele dagen. Vi har gode våtdrakter, så vi holder oss varme. Det blir hyggelige kvelder i stedets lavvoer, og det legges til rette for at barn og ungdom skal få opplevelser sammen med sine familier. Hver familie får flotte hotellrom. Ferien er et samarbeid med Redningsselskapet.

Alt er inkludert

På en organisert Blå Kors Ferie er alt inkludert. Det vil si at du får gratis opphold, mat og aktiviteter. Det eneste du må ordne selv, er å komme deg til ferien. Kommer du med buss, eller tog, så henter vi deg.

Forsikring

Alle deltakere er dekket av Blå Kors egen gruppeforsikring. Deltakere oppfordres til egen reiseforsikring i tillegg.

Smittevern 

Det er enda «annerledestider» i Norge, men vi i Blå Kors ferier er glade for at vi likevel kan gjennomføre noen av våre turer og aktiviteter. Alt blir vurdert fortløpende og i henhold til nasjonale føringer og retningslinjer med tanke på smittevern. For oss er det utrolig viktig at det er trygt å reise på ferie i regi av Blå Kors ferier.

Det kan bli endringer i oppsatt program med kort varsel dersom behov, og det kan også dessverre bli avlysning. Vi gjør derimot fortsatt alt vi kan for å gi så mange som mulig et godt tilbud hos oss.

Pris

Ferien er gratis, men transport til og fra feriestedet må dekkes selv. Om familien er knyttet opp til NAV, barnevernstjenesten med flere, kan det være mulig å søke om dekning av reisekostnader via disse.

Personvern 

Ved å sende inn en søknad til Blå Kors ferier, samtykker jeg i at Blå Kors ferier behandler mine opplysninger i tråd med det som står i personvernerklæringen og gjeldende regelverk.

Ved å krysse av på hvilken målgruppe jeg definerer meg og min familie, så samtykker jeg i å dele disse opplysningene med Blå Kors ferier. Ved å oppgi mine allergier, samtykker jeg til at Blå Kors ferier behandler helseopplysninger om meg. Formålet med å oppgi allergier, er at Blå Kors ferier kan legge til rette for å servere trygge og helsebringende måltider og vurdere en passende ferie tilpasset mine behov. Alle personopplysninger blir behandlet trygt, og deles kun med utvalgte personer som trenger opplysningene for å legge til rette for ferietilbudet. Informasjonen Blå Kors ferier samler inn, slettes når vi ikke lenger har bruk for de, eller når du trekker ditt samtykke for behandling av personopplysninger.