Vinterferie på Rondeheim

AVLYST pga Covid-19

Vi har dessverre avlyst vinterferiene i uke 8 og 9 på Rondeheim på grunn av dagens koronasituasjon og de overordnede smittevernhensyn. Vi velger å vise ekstra aktsomhet og følger regjeringens anbefaling om å unngå unødvendige innenlandsreiser. Vi beklager dette.

Opprinnelig tekst

Blå Kors ferier inviterer til vinterferie på fjellbygda Høvringen i Gudbrandsdalen. Vi bor på Rondeheim som ligger vakkert til på 950 m.o.h., og her blir det en tradisjonsrik vinterferie med mange flotte aktiviteter for hele familien.

Tre geiter går fritt på tunet på Rondeheim.

Vi går på langrennski og truger, lager snøhule, aker i bakken, steller i fjøset, koser oss rundt bålet og kjører hundeslede. Alt av ski og utstyr dekker vi, så her er alt klart for en aktiv og hyggelig vinterferie i nydelige omgivelser.

Et soverom på Rondeheim med køyeseng

Hver familie får egne rom på internat med køyesenger. I de tilfellene hvor det er små barn i familien, kan vi ordne reiseseng. Dere disponerer eget bad med dusj, enten på rommet, eller i gangen. Det er dermed lagt opp til gode hygienetiltak med tanke på Covid-19 på denne ferien. Sengene har puter og dyner. Alt av sengetøy og håndklær er inkludert i ferien.

Måltidene er felles, og serveres i henhold til smittevernreglene, i eget felleslokale.

Det er lagt opp til at vi skal være mye ute, så det er viktig at dere pakker med varmt og godt tøy til både store og små.

Organisert ferie

To venner går på ski opp bakken.

Ferien på Rondeheim er en organisert ferie, hvor vi reiser sammen en gjeng på cirka 35 personer. Vi legger opp til felles aktivitet og felles måltider. Dette er en ferie som passer for dere som ønsker samvær og moro med andre, og som også vil være aktive på ski og i snøen rundt på tunet.

Med på turen vil det være ferieledere og tidgivere (frivillige) som ordner praktiske gjøremål, og som er tilgjengelige for gjestene våre. Vi har også med oss instruktører på aktiviteten våre. Alle foreldre har ansvar for sine barn.

Ellers koser vi oss på Rondeheim med alt som finnes der. Ferien gir mulighet for ro og avslapping, gøyale aktiviteter på dagtid, og hyggelig sosialt samvær med spilling og lek på kveldstid. Vi legger til rette for at barn og unge skal få opplevelser sammen med sine foresatte, og på den måten skape gode minner sammen.

Dere velger selv om dere vil kjøre egen bil, eller om dere vil bli hentet på Otta Stasjon. Dette velger du i søknadsskjemaet. Der velger du også om dere har vinterferie i uke 8, eller 9.

Velkommen!

Søknadsfrist: 31. januar 2021 (utgått)

Inkludert

  • Alle aktiviteter
  • Leie av skiutstyr
  • Måltider (Frokost, nistelunsj, middag og kveldskos)
  • Overnatting på Rondeheim i fire netter
  • Sengetøy og håndkle

Forsikring

Alle deltakere dekkes av Blå Kors egen gruppeforsikring. Deltakere bør også ha sin egen reiseforsikring. 

Pris

Ferien er gratis, men transport til og fra Rondeheim på Høvringen dekkes selv. For gjester som kommer med buss/tog, ordnes og dekkes det med felles transport fra Otta stasjon.   

Om familien er knyttet opp til NAV, barnevernstjenesten med flere, vil det være mulig å søke om dekning av reisekostnader til og fra Rondeheim via disse. 

Smittervern

Det er enda «annerledestider» i Norge, men vi i Blå Kors ferier er glade for at vi likevel kan gjennomføre noen av våre turer og aktiviteter. Alt blir vurdert fortløpende og i henhold til nasjonale føringer og retningslinjer med tanke på smittevern. For oss er det utrolig viktig at det er trygt å reise på ferie i regi av Blå Kors ferier.

Det kan bli endringer i oppsatt program med kort varsel dersom behov, og det kan også dessverre bli avlysning. Vi gjør derimot fortsatt alt vi kan for å gi så mange som mulig et godt tilbud hos oss.

Personvern

Ved å sende inn en søknad til Blå Kors ferier, samtykker jeg i at Blå Kors ferier behandler mine opplysninger i tråd med det som står i personvernerklæringen og gjeldende regelverk.

Ved å krysse av på hvilken målgruppe jeg definerer meg og min familie, så samtykker jeg i å dele disse opplysningene med Blå Kors ferier. Ved å oppgi mine allergier, samtykker jeg til at Blå Kors ferier behandler helseopplysninger om meg. Formålet med å oppgi allergier, er at Blå Kors ferier kan legge til rette for å servere trygge og helsebringende måltider og vurdere en passende ferie tilpasset mine behov. Alle personopplysninger blir behandlet trygt, og deles kun med utvalgte personer som trenger opplysningene for å legge til rette for ferietilbudet. Informasjonen Blå Kors ferier samler inn, slettes når vi ikke lenger har bruk for de, eller når du trekker ditt samtykke for behandling av personopplysninger.