En uke spekket med opplevelser

Det har vært en uke med mange gode opplevelser for de mange som har vært med på den første ferieuken i regi av Blå Kors ferier ved Folkehøgskolen Sørlandet.
 

Av Ivar Eidsaa – tekst
Jo Atle Olsen – foto

– Det har vært en uvanlig flott uke, forteller Inger Sørensen, virksomhetsleder for Blå Kors ferier.

– Den har forløpt uten problemer av noe slag, og alle har virkelig kost seg, legger hun til.

For å få en god gjennomføring av ferieuken, har flere frivillige, eller tidgivere som det heter i Blå Kors-sammenheng, stilt opp. Flere av dem er selv småbarnsforeldre, og har hatt med sine egne barn på uken.

Tre makrell på rigla lar seg høre. Foto: Jo Atle Olsen.

Mange opplevelser

– Dermed har det vært flere barn som kan leke sammen, og ungdommer som har flere å være sammen med, et klart pluss med tanke på det miljømessige, sier Sørensen.

I løpet av uken har det vært tur til Bragdøya for grilling, bading, havfiske og mye mer. Egen tur til Dyreparken og badelandet er det også blitt funnet plass til, samt en tur til Bragdøya Kystsenter hvor makrellen villig bet på kroken, og hvor det ble badet, spilt og lekt.

Fest

På fredagskvelden ble det invitert til fest, med taco på menyen, og en rekke leker og mye moro noe senere.

Det ble også delt ut en rekke premier, hvor alle barn fikk en oppmerksomhet, enten som Årets hjelper, Årets fisker, Årets ballspiller til Årets vandring, Årets danser, Årets sjarmør og Årets rebusvinner, for å ha nevnt noen eksempler.

De som har vært på ferie i en uke hadde gått sammen om en gave, hvor hver av tidgiverne og lederne fikk hver sin rose.

[su_slider source=»media: 5037,5036,5035,5034,5033,5032,5031,5030,5029,5028,5027″ limit=»30″ link=»lightbox» height=»400″ title=»no» autoplay=»4000″]