‘- Dette er et stort prosjekt for Blå Kors

– Jeg kjenner på stolthet, dette er et stort prosjekt for Steg for Steg-prosjektet i regi av Blå Kors.

Av Ivar Eidsaa

Ronnie Jacobsen har vært primus motor sammen med markedssjef Henning Reme i å jobbe frem platen «I sentrum står et menneske», hvor folkekjære artister som Sigvart Dagsland, Bjørn Eidsvåg, Jan Eggum, Rita Eriksen, Ketil Bjørnstad, Solveig Slettahjel, Thom Hell, In the Country, Kirsten Bråten Berg, Oslo Gospel Group, Knut Reiersrud og Magnus Grønneberg er gått sammen om å spille inn en plate hvor inntektene går til den nye storsatsingen Steg for Steg.

– Et kjempeprodukt

– Nå som platen er ferdig, kan vi se tilbake på ett års arbeid. Vi sitter tilbake med et kjempeprodukt. 12 av landets fremste artister har valgt å støtte Blå Kors og dette prosjektet. Det er vi veldig stolte og veldig glade for, sier Jacobsen.

– Nå er platen ute i butikkene, og det er bare å få spredd det gode budskapet, smiler han.

– Pengene fra platesalget går uavkortet til Steg for Steg, legger han til.

Propeller Studio

Han berømmer samarbeidet som har vært mellom artister, Propeller Studio i Oslo og oss.

– Vi visste at Propeller Studio ville være et studio som artistene ville jobbe bra i. Det har vært en veldig god atmosfære i studio og det ble skapt gode arbeidsrammer, der vi hadde god logistikk, slik at vi gjerne kunne ta imot to artister om dagen, sier Ronnie Jacobsen.