300.000 til skateparken fra Spareskillingsbanken

[su_row][su_column size=»2/3″]- Nå er jeg helt satt ut, sa en glad markedssjef i Blå Kors Kristiansand, Henning Reme, da han torsdag kveld kunne motta en gavesjekk på 300.000 kroner til Vision Skatepark.

Spenningen var til å ta og føle på da banksjef Kenneth Engedal og markedssjef Lene Heia i Spareskillingsbanken torsdag kveld hadde invitert Vision Skatepark ved Blå Kors Kristiansand og fire andre lag og foreninger til stort gavedryss i bankens lokaler.

– I dag går alle herfra som vinnere, fremholdt Engedal, der han stod med fem konvolutter i hånden.

I flere dager er publikum blitt bedt om å stemme frem sin favoritt blant de fem kandidatene. 972 avgitte stemmer betød at Vågsbygd Seilforening fikk gavesjekken på 50.000 kroner. Gatemagasinet Klar hadde fått 1.183 stemmer, noe som medførte at redaktør Oddmund Harsvik fikk gavesjekken på 100.000 kroner. Torridal IL med 1.218 stemmer fikk gavesjekken på 150.000 kroner.

Dermed var det to deltakere tilbake: Kristiansand Motorcross Klubb og Vision Skatepark. Banksjef Engedal valgte å åpne konvolutten der det utenpå stod 300.000 kroner.

Da var det rimelig stille i salen. Spenningen var svært stor. Han fikk ikke sagt navnet på vinneren ferdig før et kraftig jubelbrøl nærmest overdøvet ham. Gleden var stor hos Reme, Maria Jacobsen fra Blå Kors Ung, og alle som hadde stilt fra Kristiansand Skateklubb. Utrolige 2.152 avgitte stemmer, medførte at Vision Skatepark vant en komfortabel «seier», med Motorcrossklubben som en god nummer to med 1.495 avgitte stemmer.

– Vi vil at barn og unge fra hele byen fortsatt skal ha det gøy, oppleve mestring og få nye venner. Blå Kors Kristiansand skal drifte Vision Skatepark videre, rusfritt og trygt, og vi vil takke alle som har stemt på oss, sa Henning Reme.[/su_column]

[su_column size=»1/3″]

[/su_column]
[/su_row]