Festaften for Blå Kors i Kilden 22. februar: Det blir stappfullt

Det blir trolig full hovedsal og ikke et sete ledig når Blå Kors Kristiansand inviterer til festaften i Kilden 22. februar med en lang rekke av våre mest folkekjære artister på scenen.

– Det blir full sal når Blå Kors Kristiansand inviterer til konsert i Kilden 22. februar, sier Ronnie Jacobsen.

Sent i fjor hadde Blå Kors release på platen «I sentrum står et menneske».

Flere av våre mest folkekjære artister som Sigvart Dagsland, Bjørn Eidsvåg, Jan Eggum, Rita Eriksen, Ketil Bjørnstad, Solveig Slettahjel, Thom Hell, In the Country, Kirsten Bråten Berg, Oslo Gospel Group, Knut Reiersrud og Magnus Grønneberg hadde gått sammen om å spille inn en plate hvor inntektene går til den nye storsatsingen hos Blå Kors, kalt Steg for Steg.

1.100 publikummere

– Et ledd i platelanseringen er en konsert i Kilden 22. februar, hvor vi har leid den store konsertsalen, med plass til nærmere 1.100 publikummere, forteller Ronnie Jakobsen som primus motor sammen med markedssjef Henning Reme brukte et halvt år på å jobbe frem platen.

– Status i dag er 1.000 solgte billetter. Dermed ligger det an til at det blir fullsatt sal, sier Jakobsen.

Konsertsalen tar nærmere 1.100 publikummere. I skrivende stund er det kun et fåtall billetter tilbake. Foto: Kilden.

Skal farge byen blå

– Vi skal markere konserten skikkelig, og vil farge Kristiansand blå i dagene frem mot konserten. Vi er dypt takknemlige for at så mange og flotte artister takket ja til å bli med på prosjektet. Til konserten 22. februar har Bjørn Eidsvåg, Jan Eggum, Magnus Grønneberg, Oslo Gospel Group og Sigvart Dagsland takket ja til å stille, sier han.

Tiltaket har slått svært godt an.

– At så mange kjøpte billett før jul, viser at mange har et hjerte for Blå Kors og saken som inntektene går til. Vi vet om flere som har valgt å droppe den ene av helgene i vinterferien på for heller å få med konserten. Slikt varmer, sier Ronnie Jakobsen.