Sommerkalender Tidgiver: Merethe Wennerberg

Hvorfor ble du Tidgiver:

Da jeg fikk høre om Blå Kors Kristiansand og arbeidet som drives, hadde jeg lyst til å prøve. Det har jeg ikke angret på!

Hvilke oppgaver er det du utfører som Tidgiver:

– Jeg er med på en rekke av tilbudene. Kulturell Fritid møtes på mandagene. Her er jeg med og lærer flyktninger og asylsøkere norsk, og dem som går på skole, får her også hjelp til leksearbeidet. Vi går turer sammen, og vi gjør mye sammen.

Blå Kreativitet møtes på tirsdagene. Vi strikker og lager mye som selges i bodene når det arrangeres BlåMarked. Vi har alltid et måltid sammen, og det veldig sosialt og trivelig å være med. Jeg kan virkelig anbefale andre å bli med. Vi har alltid plass til flere. Vi møtes på Møteplassen kl. 16.00 og holder på i en tre timers tid.

I tillegg er jeg med på Blå Café, Tour de Sør, BlåMarked og Helaften. I Blå Kors kan man brukes til mye forskjellig, så jeg har også vært nisse hos Barnas Stasjon.

Ditt sivile liv:

Her hos Blå Kors Kristiansand har jeg fått praksisplass via NAV.
Jeg lever er aktivt liv utenom Blå Kors, er mye sammen med venner og kjæresten, og vi finner alltid på mye moro sammen.

Hva gir det deg tilbake å være Tidgiver:

Jeg har vært veldig aktiv, og det har hjulpet meg veldig. Her er jeg blitt veldig godt tatt imot og godtatt for den jeg er.

Jeg har et veldig godt arbeidsmiljø her. Det er fint å kunne hjelpe andre. Jeg er blitt mye tryggere i arbeidslivet, og det å kunne gjøre noe for andre, gjør meg glad, og er svært meningsfylt. Å få noen til å smile og føle seg vel, gjør alltid noe med en person!

Din oppfordring til andre:

Prøv Blå Kors. Her blir du godt mottatt for den du er. Her tilrettelegges det slik at man kan bli med på aktiviteter som passer den enkelte.

Blå Kors er en plass hvor jeg kan være trygg, og en plass hvor man kan være seg selv ett hundre prosent.