Tom Jochumsen (t.h) kan overrekke førstepremien i båtlotteriet til Kjetil Hodne; en 14 fots Pioner med en 10 HK motor.

Lykkelig vinner i båtlotteriet

– Det var jo en artig telefon å få, sier Kjetil Hodne, kort tid etter at Blå Kors Kristiansand hadde ringt og fortalt han hadde vunnet førstepremien i båtlotteriet.

Av Ivar Eidsaa

– Pioneren vi har brukt til og fra hytta begynner å bli gammel, så dette passet godt, smilte Hodne, om premien som er en 14 fots Pioner med en 10 HK Mercury motor, samt årer og tilhenger.

– Vi takker for støtten og håper båten kommer til nytte, fremholdt Tom Jochumsen i Blå Kors Kristiansand da premien ble overrakt.

Blå Kors Kristiansand har også i år gjennomført et båtlotteri. Tom Jochumsen som til daglig arbeider i fundraisingstemaet til Blå Kors Kristiansand, forteller om stor deltakelse. Flere bedrifter har aktivt bidradd med premier, og førstepremien er kommet i stand gjennom et samarbeid med HK Motorservice. Båt og motor har en samlet verdi på 93.000 kroner.

– Det gode loddsalget har generert et fint overskudd. Overskuddet fra lotteriet går i sin helhet til det rusomsorgsarbeidet som Blå Kors driver i Kristiansand, opplyser Jochumsen.

Det er en ekte Blå Kors-venn som nå har vunnet ny båt. Kjetil Hodne har samarbeidet nært med Blå Kors Kristiansand i en årrekke.

– Vi har vært en aktiv støttespiller helt siden 2012, sier Hodne som berømmer Blå Kors for det gode og brede arbeidet som gjøres i Kristiansand.