Jentene fra Clarion Ernst Hotell stilte virkelig opp

 

Maria Barstad, Kristine Lokøy og Vigdis Ståløy leverte en strålende innsats under Blå Kors-markedet lørdag.

Av Ivar Eidsaa

Ikke bare stilte de mannsterke og betjente en av bodene under markedet, Clarion Ernst Hotell gav også en imponerende gave til auksjonen som fant sted senere på dagen.

Hotellet kunne nemlig gi et helt weekendopphold i den største suiten på hotellet til den som vant auksjonen som gikk av stabelen litt senere på ettermiddagen. Dette var en gave til en verdi av 7.000 kroner, frokost inkludert.
Inntektene fra Blå Kors-markedet går uavkortet til arbeidet som Posebyen Frivilligsentral driver. Ettersom den som vant auksjon gjorde det takket være et solid bud, kom det fra denne gaven alene inn et flott bidrag til arbeidet som Posebyen Frivilligsentral driver.

Vi takker dypt for gaven – og for den flotte innsatsen gjennom en lang markedsdag. Vi er rørt og ydmyk over både gave og engasjement.