På sykkeltur med varaordføreren

Posebyen Frivilligsentral driver et allsidig arbeid for å yte en håndsrekning til de som av ulike årsaker trenger hjelp i en eller annen form. Under Blå Kors-markedet lørdag, tok varaordfører Jørgen Kristiansen hansken, og stilte villig opp da beboere ved aldershjemmet i Elvegaten skulle ut på tur.

Av Ivar Eidsaa

Posebyen Frivilligsentral har gått til anskaffelse av to store sykkeldrosjer, med plass til to personer.

[su_slider source=»media: 2368,2367,2366″ title=»no»]

– Dette er sykler vi vil bruke for å ta de eldre ved Elvegaten eller andre for den saks skyld, med på sykkeltur. Det kan være dem som av ulike årsaker ikke har helse til å komme seg ut på egenhånd, sier Camilla Rasch som leder arbeidet som Posebyen Frivilligsentral driver.

Også Blå Kors` egen Cato var med på sykkelturen. Der Kristiansen hadde fru Bjørg Rysstad med i sin sykkel, hadde Cato med Per Pedersen.