Aldri har vi sett så fin regnbue.

Etterverngruppas tur til Danmark

Trond Gundersen og Thomas Aasen vel hjemme etter årets tur med Ettervernsgruppa.
Trond Gundersen og Thomas Aasen vel hjemme etter årets tur med Ettervernsgruppa.

Fredag 22. mai kl.08.00 reiste 17 barn og 16 voksne med Color Line til Danmark.

Etter en times opphold i Hirtshals kjørte vi med bussen det korte stykke til Skallerup Klit, vest for Hjørring. Vi bodde bra på 4 feriehus. Der hadde vi måltidene, og samlingene med sang og andakt hadde vi felles i en av hyttene. «Du er du og du duger» er en sang som har vært med på hver eneste Danmarkstur i 20 år. Vi fikk mange gode samtaler denne pinsehelgen, og barn og voksne storkoste seg. Feriestedet har et flott badeland, lekeland, bowlingsenter, m.m. Fårup sommerland besøkte vi på pinsedag, og der stod opplevelsene i kø. Så er vi takknemlig for at vi alle kom like hele hjem igjen – og vi gleder oss til neste års tur til Danmark.