Roy Johansen i samtale med Arvid Solheim.

Jubileumsgave til Barnas Stasjon

– Tusen takk for gaven. Den kommer veldig godt med, sa Anne-Randi Hanssen og Mette Austrud ved Barnas Stasjon, da Hjalmar Kåløy fra Loge nr. 89 Skagerak kunne overrekke en sjekk på over 5.000 kroner til arbeidet.

Av Ivar Eidsaa

- Pengegaven kommer godt med, sier Anne-Randi Hanssen.
– Pengegaven kommer godt med, sier Anne-Randi Hanssen.

Logen som Kåløy er overmester markerte at det i år er 40 år siden Loge nr. 89 Skagerak ble etablert. Logen fikk pengegaver fra gjestene, og det var på forhånd bestemt at pengene skulle gå til det arbeidet som Barnas Stasjon i Kristiansand driver.

Nylig var Kåløy på besøk for å overrekke gaven, og den falt i god jord.

– Vi er helt avhengige av denne typen gaver for å kunne gi et godt tilbud, fremholder Anne-Randi Hanssen som leder Barnas Stasjon i Kristiansand.

Vil bli brukt målrettet

– Du må melde tilbake at medlemmene er hjertelig velkommen til å ta turen innom for å se hva vi holder på med. Det er bare å si ifra, så ordner vi en tid hvor det passer, sa hun.

Pengene vil bli brukt målrettet. Konkret hva har ikke Hanssen og Austrud tatt stilling til enda, skjønt de to gir uttrykk for at flere av brukerne har spurt om det er mulig å kunne ta en samlet helgetur vinterstid.

Barnas Stasjon er et tilbud der foreldre som har ulike utfordringer kan ta med barna for å treffe andre småbarnsfamilier. Her kan man dele erfaringer, lære noe nytt, få gode opplevelser og ikke minst ha det gøy sammen. Det gis også mulighet for individuelle samtaler med en fagperson.

Hjalmar Kåløy kunne overrekke en sjekk på 5.200 kroner til Mette Austrud (t.v) og Anne-Randi Hanssen (t.h).
Hjalmar Kåløy kunne overrekke en sjekk på 5.200 kroner til Mette Austrud (t.v) og Anne-Randi Hanssen (t.h).

Omfatter mye

- Vi har ikke bestemt hva vi vil bruke pengene til, kanskje til ulike utflukter, sier Mette Austrud.
– Vi har ikke bestemt hva vi vil bruke pengene til, kanskje til ulike utflukter, sier Mette Austrud.

Tilbudet omfatter mye: Lunch og middagsgrupper, en møteplass for mødre fra andre land, babymassasje, pappatilrettelagte tiltak, samtalegrupper, lesestund, piknik, dagsturer, helgeturer og ferier, undervisning og veiledning og hyggelige aktiviteter i takt med årets gang.