Møtehelg med Gordon Tobiassen

Stor interesse for Israel og profetiene om endetiden

Gordon Tobiassen besøkte Blå Kors Kristiansand 2. – 4. desember med temaet Israel og endetiden i et bibelsk profetisk perspektiv. Et alvorlig tema som ble belyst på en troverdig og fin måte.

Tobiassen var innom jødenes situasjon i dag og den store tilbakekomsten de siste 20 årene, og hvordan tre opprinnelige Messianske menigheter er blitt til over 200 menigheter i dag i Israel. Han underviste hva Bibelen sier om «de siste tider» med bortrykkelsen, trengselstiden og Jesu 2. gjenkomst, hele tiden med med grafiske illustrasjoner og henvisninger til Bibelen. På spørsmål om Gordon var fornøyd med helgen, var svaret at han syntes dette var en flott helg med god sang, godt fremmøte og en åpen forsamling å forkynne for.

Storsalen til Blå Kors i Posebyen var fylt til randen alle tre dagene, det var fin duettsang ved Trond Gundersen og Harald Nilsen, Greipstad musikk kor sang de gode, gamle vekkelsessangene på en frisk og fin måte, og Salem Mannskor avsluttet på søndagen med inspirerende sang.

Virksomhetsleder for Blå Kors Foreningen Kristiansand, Trond Gundersen, var storfornøyd med helgen. Det ble enighet om at dette må gjentas til neste år, så følg med i kalenderen.