Fellesmøtene 2017

Fellesmøtene i Kristiansand 2017

Fellesmøtene 2017
Fellesmøtene 2017

Blå Kors Kristiansand er en av 35 menigheter og organisasjoner som står sammen om å ønske velkommen til Fellesmøtene i Kristiansand,
10.-15.januar 2017, hver kveld kl. 19.30 i nye Q42.

Årets talere er Siri Iversen (Misjonskirken) og Hilde Grøthe (Frikirken) som vil tale annenhver kveld. Flekkerøy Misjonskirke står for lovsangen. Rune Tobiassen leder møtene. Tolking til farsi og engelsk. Teleslynge. Det blir også kreativ kommunikasjon via Norges største LED-skjerm.

Vi ønsker at møtene skal være til inspirasjon for alle mennesker, enten man er del av en menighet eller ei. Overskuddet går til Bibelselskapet.

Det er første gang møtene arrangeres i Q42. Begrunnelsen for å flytte fra Domkirken er at det er lettere å arrangere, siden storskjerm-, lyd-, lys-, TV- og radioproduksjon står klart til bruk. Dessuten er det 1350 sitteplasser, hvor alle sitter og ser godt.

Velkommen!