Sjarmerte publikum i senk

De er mellom 70 og 95, torsdag sjarmerte Stayin’ Alive, Blå Kors Kristiansands eget seniorkor, publikum fullstendig i senk da koret «varmet opp» i forkant av Finn Kalvik-konserten.

Av Ivar Eidsaa

– Vi tar litt allsang, sa dirigent Thomas Stanghelle, innen koret startet med å synge «Han er min sang og min glede». Deretter fortsatte koret med et par Elvis-låter, innen Harry Halvorsen kom til mikrofonen.

«Gjør det noe»?

– Hei, dere, jeg heter Harry, Harry Halvorsen, jeg er over 90, og er fra Vågsbygd, men gjør det noe, spurte han til solid og varm latter fra salen, før han henvendt til Thomas Stanghelle spurte: Hvordan var det nå den begynte igjen.

Han deklamerte deretter teksten til en av sangene om Markens, den kjente hovedgata og gågata i Kristiansand, og fikk varm applaus tilbake.

Roald var deretter solist på «Dansen på Sunnanö», innen Marion og Bjørg ledet an med solosang på «La oss leve for hverandre».

Eminent solist

Thomas Stanghelle dokumenterte på flere av sangene hvilken eminent solist han er, spesielt tolkningen av Rolf Løvlands «You raise me up» imponerte publikum.

Koret avsluttet med Vera Lynns «We’ll meet again».

Etter minikonserten var det en godt fornøyd Harry Halvorsen vi møtte.

– Vi synger og har det fint sammen, og opptrer rett som det er. Det er fint å synge i kor, det er noe mange burde gjøre. Det gjør godt, kunne en smilende Harry Halvorsen fortelle.

[su_slider source=»media: 4391,4392,4394,4393,4395,4396,4397,4398″ limit=»30″ link=»lightbox» title=»no» autoplay=»4000″]