Lorena – ny publisher hos Blå Kors

Lorena Carthy er engasjert som ny publisher hos Blå Kors Kristiansand.

Av Ivar Eidsaa

 

Lorena Carthy

– Jeg går på Noroff hvor jeg studerer digital etterforskning, og har en god stund vært med som tidgiver i Blå Kors Kristiansand, forteller Lorena Carthy.

– Virksomheten vår vokser, og Lorena overtar publisherjobben som jeg har hatt. Med Lorena på plass, så vil på en bedre måte få publisert informasjon på våre mange plattformer, forklarer markedssjef ved Blå Kors Kristiansand, Henning Reme.

– Arbeidet vårt er omfattende med alt fra Barnas Stasjon, Posebyen Frivilligsentral, Snakk om Mobbing, rusarbeidet, ettervern, fengselsarbeid, Blå Kors ferier og et botilbud for mange. Lorena får ansvaret for å legge ut informasjonen vi trenger å få ut, sier Reme videre.

Lorena Carthy forteller at hun flyttet til Kristiansand i sommer i forbindelse med studiene, er født og oppvokst i Peru, og arbeidet som blant annet aupair i USA før hun flyttet til Norge for to og et halvt år siden i forbindelse med studier, da i Kristiansund.

Nå skal hun som nevnt drifte og vedlikeholde nettsidene til de ulike Blå Kors-avdelingene.

– Det har vært fint å bli med i Blå Kors-arbeidet i Kristiansand. Jeg vil spesielt oppfordre studenter som kommer til Kristiansand og som ikke har familie eller nettverk i byen om å bli med. Det er en plass for alle i Blå Kors. Man trenger ikke å bruke hele fritiden sin på å være Tidgiver, hvor mye tid man ønsker å bruke bestemmer man selv. Det gir mye glede tilbake, og det gir en stolthetsfølelse å skulle bruke tiden på noe som betyr så mye for så mange, sier Lorena Carthy.