Ny informasjonsmedarbeider hos Blå Kors

Ivar Ødegaard Eidsaa har tiltrådt som ny informasjonsmedarbeider hos Blå Kors Kristiansand på en mindre engasjementsstilling.


-Arbeidet vårt vokser, og vi har et løpende behov for å komme ut med informasjon om arrangementer, satsinger og det som skjer hos oss, forteller markedssjef Henning Reme.

– Eidsaa har i noen tid hjulpet oss med å lage reportasjer og nyheter, men dette har vært mer sporadisk. Nå har vi knyttet ham til oss i en liten engasjementsstilling parallelt med at vi har lagt en plan på hvordan vi på en best mulig måte kan få ut informasjon om hva som skjer hos oss, legger Reme til.

Eidsaa har arbeidet som freelancejournalist i 30 år, og kan se tilbake på lang rekke oppdragsgivere så som IK Start, Color Line, Bilavisen, Sørlandsavisen og Løvetannavisen, for å ha nevnt noen få eksempler.