Fortjent fest og heder til Camilla Rasch

– Så skjønne dere er, utbrøt en glad og takknemlig Camilla Rasch, da staben, tidgivere og venner av Blå Kors Kristiansand fredag kom sammen for å hedre Rasch for den innsatsen hun har gjort, og hvor hun nå det kommende året går ut i barselpermisjon.

Av Ivar Eidsaa

– Denne er deg veldig vel fortjent, sa Olaf Messel, da han på vegne av samtlige kunne overrekke henne en flott blomsterbukett.

– Det har betydd mye

– Det er mye takket være deg, Camilla, at jeg ble med i Blå Kors-arbeidet, måten du tok imot meg på, og det ansvaret og de mulighetene du har gitt. Det at du var så klar på at du ville ha meg med, har betydd svært mye i ettertid, sa Messel.

– Jeg er ganske avslappet i forhold til at jeg det kommende året blir borte. Det er dere som har skapt kvaliteten og det arbeidet vi nå driver sammen. Det er takket være dere at jeg kan gå inn i permisjonen og vite at jeg bare kan kose meg. Jeg tror Synnøve Roland som nå tar over blir en god leder og en supergod kollega for dere alle, sa Rasch.

– En fantastisk arbeidsplass

– Til deg, Synnøve, vil jeg si at når du kommer inn her og er blitt kjent med alle dem som er med, er det ingen arbeidsplass som er som Blå Kors Kristiansand, fremholdt hun videre.

– Tusen takk for hvordan dere har tatt meg så imot. Det har vært fantastisk gøy å være her og få muligheten til å ta over mens Camilla er ute i barselpermisjon. Vi ønsker deg alt godt i tiden du nå står foran, sa Synnøve Roland som nå tar over som virksomhetsleder i Posebyen Frivilligsentral.

Ny dimensjon

Synnøve Roland tar nå over som ny virksomhetsleder for Posebyen Frivilligsentral.

– Du har brakt med deg en ny dimensjon inn i Posebyen Frivilligsentral. Du har strukturert arbeidet på en veldig flott måte. Det er ikke alle på 25 år som er så modne som det du har fremstått som. Så ser vi at når vi leverer kvalitet, så kommer kvantiteten. Når vi lager kvalitet, så blir det volum, ikke fordi du skaper volum, men fordi du skaper kvalitet. Det gir en helt annen måte å vokse på, fremholdt Arvid Solheim, daglig leder for Blå Kors Kristiansand i sin hilsen.

– Nå må du kose deg mye i det året som ligger foran, sammen med barnet og din kjære. Det største du som kvinne kan oppleve i livet, er å føde et barn. Jeg håper du og dine går en rik tid i møte.

 

[su_slider source=»media: 4874,4873,4876,4877,4878,4879,4880,4881″ limit=»30″ link=»lightbox» title=»no» autoplay=»4000″]