Fangene på Fortet 2017 er et åpent arrangement for hele familien!

Fangene på Fortet 2017 er et åpent arrangement for hele familien!

Utfordringene passer for lag fra 3-5 personer i alle aldre! Dere skal kvesse hjernen, øke hjerteslagene og frigi endorfiner! La dere fange av Fortet og løs oppgavene for å bli frigitt – det raskeste laget med riktig løsning vinner et gavekort på Escape Room Kristiansand!

Sommer på Fortet er i år også åpent for ungdom som vil vise sine ferdigheter og sceneshow. Vi har allerede et bredt spekter av underholdning for alle besøkende. Team Physix Elite og Ahmed Kerigo kommer, Agder Parkour & Calisthenics skal ha show, det blir opptredener fra ungdom fra hele Sørlandet og aktiviteter sammen med Blå Kors Speideren.

Blå Kors Ung Kristiansand og Agder Parkour vil gi byen sin en stor fest og sommeropplevelse for hele familien!