‘- En viktig samarbeidspartner

– Kiwanis har vært en viktig samarbeidspartner for oss, sier Maria Jacobsen, virksomhetsleder for Blå Kors Ung Kristiansand.

Da Blå Kors Ung Kristiansand nylig markerte tre års virke i Kulturhavenprosjektet, var Øivind Krohn, formann i sosialkomiteen hos Kiwanis Kristiansand spesielt invitert.

– Vi ønsker å skulle markere og takke for den støtten dere har bidradd med, fremholdt Jacobsen under festen, og kunne overrekke en blomsterbukett som et synlig bevis på hva det betyr at Kiwanis har bidradd slik organisasjonen har gjort.

– Kiwanis har vært en fleksibel samarbeidspartner. Da vi sist vinter som mest trengte varme sko til unge flyktninger som vi hadde ansvaret for, gjorde Kiwanis en kjempejobb, og stilte på kort tid opp med mange kartonger med varme sko, sier Jacobsen.

I løpet av 2017 har Kiwanis bidradd med 5.000 kroner til vinter- og joggesko. Kiwanis kjøpte også 30 eksemplarer av kokeboken som mesterkokk Trond Moi og kunstner Per Ove Sødal lagde i samarbeid med barn og foreldre ved Barnas Stasjon.

Kiwanis gav også soveposer til en verdi av 7.000 kroner i forbindelse med den store happeningen Fangene på fortet som Blå Kors Ung Kristiansand arrangerte i sommer.