Platesalget er i gang!

– Dette vil vi helt klart være med på. Det sier Lars Erling Myrvold, daglig leder ved Berge Libris i Markensgate i Kristiansand, en av butikkene i Kristiansand som nå selger den nye Blå Kors-platen som en rekke av våre mest kjente og folkekjære artister er gått sammen om å spille inn.

– Platen heter «I sentrum står et menneske». Inntektene fra platesalget går i sin helhet til Steg for Steg, den nye satsingen som Blå Kors gjør for å sikre et godt ettervern, sier Trond Furseth fra Blå Kors Kristiansand.

Furseth er i full gang med å få ut plater i butikkene, hvor Berge Libris er en av de aller første som takket ja til å bli med.

– Det er jo så mange flotte artister som er med, sier Myrvold.

Sigvart Dagsland, Rita Eriksen, Kirsten Bråten Berg, Magnus Grønneberg, Thom Hell, Jan Eggum, Bjørn Eidsvåg, Ketil Bjørnstad, Solveig Slettahjel, In the Country og Oslo Gospel Group var sommeren 2017 i studio for å spille en inn en plate til inntekt for virksomheten Steg for Steg. Per Fronth fra Kristiansand har bidradd med illustrasjonen til platecoveret.

Blå Kors steg for steg er et skreddersydd oppfølgingstilbud for den enkelte deltaker der nettverksbygging, aktiviteter og arbeid/utdanning for de som ønsker det, blir satt i fokus.

– Jeg håper vi kan få solgt mange eksemplarer av platen. Dette er så absolutt en plate jeg selv vil kjøpe. Blå Kors gjør et flott arbeid, og har en solid standing. Det at dere har fått frem et så godt produkt som dette, gjør nok at mange vil respondere og kjøpe utgivelsen, sier Lars Erling Myrvold.