Kirsten Bråten Berg

Adventskalender Tidgiver: 16. desember

Hvorfor ble du Tidgiver:

Jeg er vokst opp i Blå Kors Vennesla, og gikk der mye som barn og ungdom. I voksen alder traff jeg Lillian og Arvid Solheim på en korfestival, som begge anbefalte meg å bli med i Blå Kors-arbeidet i Kristiansand.

Hvilke oppgaver er det du utfører som Tidgiver:

Jeg er med på en god del, og har blant annet vært med som Tidgiver under både Blå Gospel- og Blå Torsdag-konsertene, har vært med og servert under Helaften, og var med og betjente standen som Blå Kors hadde på Sørlandssenteret før jul i fjor, for å ha nevnt litt av det jeg har vært og er med på.

Ditt sivile liv:

Jeg arbeider på Randesund Båtsenter, og har vært der i en fem års tid.

Hva gir det deg tilbake å være Tidgiver:

Det heter jo at den største gleden man kan ha, er å gjøre andre glad. Det er noe jeg så absolutt kan skrive under på. Jeg vil berømme det fantastiske miljøet som er i Blå Kors Kristiansand, jeg har faktisk aldri opplevd maken. Det er fint å se og erfare at hver og en betyr noe, og blir sett, og å kjenne seg verdifull for den man er. Den varmen og godheten man blir møtt med her, gjør godt å kjenne, og er noe alle burde få erfare.

Miljøet her kan ikke sammenlignes med andre plasser. Her er det ingen som sitter med en moralsk pekefinger. Ingen trenger å passe inn i «firkanten». Det skyldes nok at det er mennesker fra en rekke ulike miljø og sammenhenger som er med som Tidgiver.

Din oppfordring til andre:

Jeg vil varmt oppfordre alle til å bli med, til å la seg engasjere. Oppgavene er mange, og det er sånn sett lett å finne noe som passer for den enkelte. Det er veldig spesielt å være med, å kjenne seg hjemme, og inkludert.