Adventskalender Tidgiver: 20. desember

Hvorfor ble du Tidgiver:

Jeg har i mange år vært venninne med Kirsten Rypestøl som arbeider i administrasjonen hos Blå Kors Kristiansand, og fikk gjennom henne et godt innblikk i arbeidet som drives. Jeg ble imponert over bredden og omfanget, og sa at dersom det skulle være behov, kunne jeg gjerne bidra der det var behov.

Hvilke oppgaver er det du utfører som Tidgiver:

For en to års tid siden startet jeg, da med å hjelpe Rypestøl med fakturering, hvor jeg har ansvaret for all fakturering, bortsett fra de løpende fakturaene som sendes ut. Dette som et alternativ for Blå Kors i stedet for å bruke benytte betalte tjenester.

I dag bidrar jeg et par-tre timer annenhver uke.

Ditt sivile liv:

Jeg arbeider i Kreditorforeningen, og har vært der en fire års tid.

Hva gir det deg tilbake å være Tidgiver:

Det er fint å være med og hjelpe i et arbeid som er så omfattende, fra de som sliter mest til barne- og ungdomsarbeid og kulturtilbud. På kort tid har arbeidet vokst mye i omfang, og jeg møter bare hyggelige og flotte folk, det er rett og slett et godt team. Jeg gleder meg hver gang jeg kan bidra.

Din oppfordring til andre:

Min oppfordring er å ta kontakt. I Blå Kors-arbeidet i Kristiansand er det oppgaver for noen og enhver. Bredden er stor. Muligheten for å bidra med det man kan er stor. I Blå Kors trenger man heller ikke ha vært med i et frivillig arbeid tidligere. Det blir gitt en god opplæring. Når Blå Kors utvider med nye tilbud, øker også behovet for frivillige hender. Det å være vitne til den flotte utviklingen som mange mennesker har tatt, er svært motiverende. Her det et tilbud og muligheter for alle og enhver, uansett ståsted i livet.