Nå kan julen bare komme!

Det ble vakkert, stemningsfullt, mye til ettertanke og julesanger tolket på en helt ny måte da Siren Wilhelmsen, Martin Wikstøl og Preben Jensen hadde invitert til julekonsert hos Blå Kors Kristiansand torsdag kveld.

De utfylte hverandre gått trekløveret Wilhelmsen, Wikstøl og Jensen, skjønt de skulle ha vært fire sangere på scenen. Men Kristine Akselsen måtte melde avbud da hun i disse influensatider hadde mistet stemmen.

Ekvilibrist

Konserten ble innledet med en instrumentalversjon av Glade jul, hvor Geir Terje(GT) Ugland, viste hvilken ekvilibrist han er på gitar, og fortsatte med Mary did you know, I wanna go home for Christmas, Glems over sjö og land, Himmel på jord og Grown up Christmas list, som noen eksempler fra et innholdsrikt og bredt repertoar.

En av våre mest kjære artister

Siren Wilhelmsen har vokst til å bli en av våre beste og mest kjære artister. Måten hun tolket Glems over sjö og land, og ikke minst Ave Maria i en helt spesiell versjon, er fremførelser vi vil huske lenge.

Martin Wikstøl tolket Birger Schous Seine natt desember på en aldeles strålende måte.

Etter sangen viste han til Jeus egne ord hvor Mesteren sier «jeg var naken og dere kledde meg, jeg var syk og dere så til meg, jeg var i fengsel og dere kom til meg….» På spørsmål fra disiplene om når de hadde sett Ham naken, syk og i fengsel, svarte Jesus: Det dere har gjort mot en av Mine minste, det har dere gjort mot Meg».

«Her er mitt hjerte»

– Jeg har spurt meg selv om hva jeg kan gi Jesus som gave. Den beste gave vi kan gi Ham er å tjene hverandre, sa Wikstøl, hvorpå han fortsatte å synge «Jesus, hva kan jeg gi til Deg…. her er mitt hjerte» – vakkert og til ettertanke.

Julekonserten hadde en flott stigning. Trioen sang Julenatt, en låt som de nettopp har sluppet på singel og som er å høre på Spotify, og de fortsatte med Marias vise, innen Siren Wilhelmsen tolket Ave Maria på sin vakre og ekte måte.

Som seg hør og bør ble konserten avsluttet hvor en stappfull sal og artistene sammen sang Deilig er jorden».

Så nå kan julen bare begynne!

[su_slider source=»media: 5811,5810,5809,5808,5807,5806,5805,5804,5803,5802,5801,5800,5799,5798,5797,5796,5795,5794″ limit=»30″ link=»lightbox» height=»400″ title=»no» autoplay=»4000″]