Adventskalender Tidgiver: 23. desember

Hvorfor ble du Tidgiver:

Jeg ville gjerne være med på noe som kunne gi gode minner, samt å bidra til å bygge gode minner hos andre, det å kunne lage gode «album» hos andre. For noen handler det mer å gi og å kunne få gode pusterom.

Hvilke oppgaver er det du utfører som Tidgiver:

Jeg er med som Tidgiver på Barnas Stasjon, og synes det er fin tå kunne bidra til at barn og foreldre kan ha gode stunder sammen.

Jeg er med på middagssamlingene og er også med i pappagruppen. Det er virkelig flott å være med i den verdenen som Knut Are Jølstad, som arbeider ved Barnas Stasjon skaper for de som er med, en fantastisk fin fyr, rett og slett!

Barnas Stasjon arrangerer av og til turer, og jeg har vært både til Hovden og Danmark.

Ditt sivile liv:

Jeg er utdannet sosionom, og hadde i perioden januar-juni 2015 praksistiden på Barnas Stasjon. Det gjorde et sterkt inntrykk. I dag arbeider jeg som miljøterapeut ved en barnevernsinstitusjon, hvor vi ansatte bor sammen med beboerne i fire dager av gangen når vi er på jobb. Vi har en turnus på fire dager på, syv dager av, og disse dagene bruker jeg på Blå Kors. I dag er vi en 24-25 frivillige som bidrar inn mot det arbeidet som Barnas Stasjon driver.

Hva gir det deg tilbake å være Tidgiver:

Det å være med å forme verdens største minnebok, er noe helt spesielt. Å være med gir en godfølelse og mange gode minner som kan være gode å ta fram på en regnfull dag. Det gir en lykkefølelse å være med, så da er det ingen som trenger å måtte ty til lykkepillen, da!

Din oppfordring til andre:

Min klare oppfordring er at vil man være med i en uforpliktende setting, er det bare å prøve. Men jeg advarer: Det gir så mye tilbake! Det fine i Blå Kors Kristiansand er mat man kan være med når det måtte passe, og inn mot hva man har lyst til, og ikke glem at det fort blir vanedannende. Det er rett og slett kjærlighet på blå resept, og det beste legemiddelet som finnes.