Bli med på ferie!

– Skynd deg og meld deg på ferie i vinterferien, oppfordrer Synnøve Roland, virksomhetsleder for Blå Kors ferier.

Av Ivar Eidsaa

– I vinterferien inviterer vi med 36 ungdommer på ferie og reiser til Gautestad, sier Synnøve Roland.

– Fra og med mandag 19. februar til og med onsdag 21. februar arrangerer vi ferietur til Gautestad i Setesdal. Vi har plass til 36 ungdommer, og sammen med de voksne som også blir med, er 45 alt i alt som reiser på tur, forteller Roland.

– Vi disponerer hytter i dette flotte vinterparadiset og har plass til en god del personer. Vi ønsker primært å skulle invitere ungdommene som bor i Kristiansandsregionen med på denne ferieturen, sier hun.

– Det er første gang Blå Kors ferier arrangerer en tur som dette. Vi har tidligere stort sett arrangert ferieturer og ferieopphold sommerstid. Vi har vært så heldige at økte bevilgninger, donasjoner og flere gaver gjør at vi nå har mulighet til å utvide tilbudet, sier hun.

Tilbudet gjøres kjent både gjennom Blå Kors Kristiansands egne kanaler, så som Blå Kors Ung og Skatehallen. I tillegg er også de som til daglig arbeider med ungdom i andre sammenhenger blitt informert om tilbudet slik at disse kan informere til de ungdommene som disse har kontakt med. – I vinterferien inviterer vi med 36 ungdommer på ferie og reiser til Gautestad, sier Synnøve Roland.