‘- Et sterkt team

– Det er et sterkt team som utgjør virksomheten Steg for Steg. Vi har fått samlet en unik kompetanse, sier Inger Sørensen, virksomhetsleder for Steg for Steg.[su_row] [su_column size=»2/3″]

Stine Kristiansen – har siden 2014 arbeidet ved Mjåvann Arbeidstreningssenter og skal arbeide som prosjektleder i Piloten, og kommer opprinnelig fra Buskerud.

Hun har helse- og sosial fra videregående, samt en bachelor i pedagogikk med fordypning i veiledning.

– Utdanningen og erfaringen med rusmisbrukere ute i behandling vil jeg trekke gode veksler på i Piloten i det å møte mennesker der de trenger å møtes, sier hun.

 

Monica Weiberg – kommer fra Volda, er bosatt i Søgne, og har tidligere arbeidet innen psykisk helse og rus og driver Søgne gestaltterapi. Hun har det siste året også arbeidet i chattetjenesten Snakk om mobbing i regi av Blå Kors Norge, og skal i Steg for Steg-prosjektet være veileder på arbeidstrening og rehabilitering.

Hun er utdannet pedagog og gestaltterapeut, og har også en utdanning som karriereveileder.

Olaf Theodor Messel – har fagbrev innen lager og logistikk. Han har gått livets harde skole med 35 år med rus og kriminalitet. Messel har vært involvert i mange av prosjektene i regi av Blå Kors Kristiansand, så som Posebyen Frivilligsentral, Sammen på sykkel, Blå Hjul, og skal bruke livs- og yrkeserfaringen som en veileder inn mot de aktivitetstilbudene som hver enkelt bruker av Steg for Steg trenger og har bruk for.

Cato Wiig – tidligere rusmisbruker som har etablert seg med et rusfritt liv i Kristiansand. Han er utdannet kokk og transportoperatør. Han har i Kristiansand jobbet både i Posebyen Frivilligsentral og Småjobbsentralen, og vil i Steg for Steg være en erfaringskonsulent med hjerte for hele Blå Kors.

Arve Bjerke – er utdannet økonom fra Berlin, kan se tilbake på flere ulike lederstillinger og verv i næringslivet. Han er en tørrlagt alkoholiker som har arbeidet i Blå Kors Kristiansand siden sist sommer, og ble utfordret på å bli med i Steg for Steg.

Inger Sørensen – virksomhetsleder for Steg for Steg. Startet i Blå Kors Kristiansand februar 2017, da som virksomhetsleder i Blå Kors ferier etter å ha jobbet i en årrekke ved arbeidsmarkedsbedriften KSI. Der arbeidet hun som avdelingsleder og faglig koordinator for arbeidsmarkedstiltaket «Arbeid med bistand».

Hun tiltrådte som virksomhetsleder i Steg for Steg 1. juni 2017.

[/su_column][su_column size=»1/3″]

Stine Kristiansen.
Monica Weiberg.
Olaf Theodor Messel.
Cato Wiig.
Arve Bjerke.
Inger Sørensen.

[/su_column][/su_row]