En magisk karrierereise

Marion Ravn bergtok publikum med sjarm, stor energi og en herlig evne som formidler da hun gjester Blå Torsdag hos Blå Kors Kristiansand torsdag kveld.


Mange har nok bare lært Marion Ravn å kjenne fra opptredener i TV-ruta, på radio og på plate. Torsdag fikk Blå Torsdag-publikummet møte en artist som fremstod som ekte, engasjert og i en setting hvor hennes store stemme kom til sin fulle rett.

Egen låt 13 år gammel

En av de første sangene hun fremførte var en låt hun skrev da hun var 13 år, skrevet til en gutt hun gikk på skole sammen med, og som hun gjerne ville gå på kino sammen med. Men gutten ville ikke gå på kino med ei jente som ikke hadde blondt hår. Vi fikk høre en sang med en litt sår tekst «I can show what love means», sang hun.

Mange slagere

Deretter kom flere gode slagere fra da Marion og Marit Larsen 15 år gamle reiste til New York hvor de fikk platekontrakt, og oppnådde stor suksess med flere av låtene, og med en påfølgende tre måneder lang konsertturne.

Det ble også låter fra den tiden hun samarbeidet tett med Meatloaf, til hun etter et langt opphold «over dammen», kom hjem.

X-FAKTOR

– Det var godt å komme hjem, mintes hun om tiden da planen var å være hjemme i seks måneder i forbindelse med at hun var dommer i X-FAKTOR.

– Det var godt å komme hjem, den gode følelsen når man kommer hjem etter en lang periode borte, gange med ti, lo hun.

«Hver gang vi møtes» – et vendepunkt

Deltakelsen i «Hver gang vi møtes» ble et vendepunkt for henne.

– Mange hadde nok satt meg i bås, mente jeg var høy på pæra og trodde jeg var noe. I «Hver gang vi møtes» fikk jeg fortalt min historie, om årsaken til at Marit og jeg fortsatte hver for oss. Publikum ble kjent med meg som person og artist, og tiden etterpå var som natt og dag, fortalte hun.

Konserten torsdag rommet mange musikalske øyeblikk, og publikum var godt med. En herlig energi mellom sal og scene, som vi ikke opplever så ofte.

Ny musikk til høsten

Marion Ravn har på de siste to årene gitt ut tre plater, og mer vil komme.

– Konserten her i kveld markerer avslutningen på en lengre vinterturné. Tiden fremover skal jeg bruke til å skrive nye låter, og det kommer nye utgivelser også, kunne hun fortelle etter konserten.

Det var en godt fornøyd Marion Ravn som gikk av scenen til stående trampeklapp.

– Dette er en av de aller beste konsertene jeg har holdt. Det var en flott energi fra publikum. Her har var det trivelig å spille, smilte Marion Ravn.

[su_slider source=»media: 6433,6423,6419,6418,6415,6414,6413,6411,6410,6409,6408,6407,6406,6404,6403,6402,6401,6400,6399,6398,6397,6396,6395″ limit=»30″ link=»lightbox» height=»400″ title=»no» autoplay=»4000″]