Kirsten Bråten Berg

‘- Blå Kors har en helt spesiell plass i hjertene våre

– Tusen takk. Å bli kåret til årets samarbeidspartner betyr noe helt spesielt.


Av Ivar Eidsaa

Kenneth Røynås, daglig leder ved Clarion Hotel Ernst og salgssjef Stine Marthinsen smilte bredt da Clarion Hotel Ernst ble kåret til Årets samarbeidspartner under sommerfesten til Blå Kors Kristiansand onsdag.

Utrolig entusiastisk

Styreleder i Blå Kors Kristiansand, Trygve Holskog, overrekker det synlige beviset på at Kenneth Røynås (t.v) og Stine Marthinsen fra Clarion Hotel Ernst ble kåret til Årets samarbeidspartner.

I begrunnelsen for kåringen heter det: Årets samarbeidspartner har virkelig gått inn for å gi tilbake til lokalsamfunnet, og vi i Blå Kors er utrolig heldige og takknemlige for det spesielle samarbeidet vi har. Samarbeidspartneren har en leder som er utrolig entusiastisk – og ideene vil ingen ende ta. Han inspirerer menneskene rundt seg hver dag. Vi setter veldig pris på alt vi får til sammen, og gleder oss til å finne ut av hva fremtiden bringer. Gratulerer til årets samarbeidspartner: Clarion Hotel Ernst!

– Støtter så godt som vi bare kan

– Vi ønsker å støtte Blå Kors Kristiansand så godt og så omfattende som vi bare kan, uttalte Røynås før julehøytiden 2017.

Hotellet stod som vertskap da alle tidgiverne (les: frivillige) i Blå Kors Kristiansand ble invitert til julebord. Nevnes må også at hotellet inviterte gjestene om å legge en julegave under juletreet i resepsjonen. Gavene som gjestene og lokalbefolkningen gav ble gitt videre til Blå Kors som gav dem som julegaver til de som virkelig trengte en håndsrekning.

Et tredje er at hotellet kan stille med nødrom på svært kort varsel dersom ulike avdelinger hos Blå Kors Kristiansand skulle komme i kontakt med enkeltpersoner eller familier som trenger tak over hodet for en natt eller to.

Gav hele provisjonen

I tillegg kommer at da Helaften gikk av stabelen i begynnelsen av desember, så stilte en god gjeng fra både ledelse og personale for øvrig som serveringshjelp, samt at hotellets ansatte også stilte opp og lagde maten som ble servert under julefesten som Barnas Stasjon inviterte til for sine brukere.

Stine Marthinsen forteller at Blå Kors Kristiansand betyr noe helt spesielt for henne.

– Blå Kors gjør en flott jobb, og det er viktig at man kan støtte opp om arbeidet Blå Kors gjør, sier hun.

Så da hun før jul 2017 mottok provisjonen for sitt gode salgsarbeid, valgte hun å gi hele beløpet på godt over 6.000 kroner til Barnas Stasjon ved virksomhetsleder Anne-Randi Hanssen.