Sommerkalender Tidgiver: Ole Ingebretsen

Hvorfor ble du Tidgiver:

Jeg ble med som Tidgiver i slutten av mai i fjor, og ble ganske snart aktivt med i Småjobbsentralen, hvor vi pusset opp, malte og holdt på.

Hvilke oppgaver er det du utfører som Tidgiver:

I vinter har jeg vært med i Småjobbsentralen fire dager i uken. Ettersom Småjobbsentralen ble lagt inn under Steg for steg da dette nye tilbudet ble etablert, er jeg nå med i Steg for steg. I Småjobbsentralen driver vi praktisk arbeid for en rekke personer og bedrifter. I løpet av ferien har jeg vikariert for Cato Wiig som leder Småjobbsentralen mens han har hatt ferie.

Arbeidsoppgavene er mange og varierte. Vi skifter tak, kan snekre i en leilighet, pusser opp, vi har vært med under rehabiliteringsarbeidene i Skatehallen, vi driver med plenklipping, henter møbler og utstyr, og gjør en god del annet forefallende arbeid. I fjor pusset vi opp leiligheten hvor Steg for steg nå holder til. Oppdragene varierer mye, også hva omfanget angår. På en jobb kan vi være en mann, på den største var vi 10 stykker som var med da vi fikk et større flytteoppdrag.

Ditt sivile liv:

Det blir ikke tid til så mye annet utover å være med i Småjobbsentralen.

Hva gir det deg tilbake å være Tidgiver:

Jeg visste lite om Blå Kors før jeg begynte. Det fine er at her får jeg levd et liv jeg hele tiden har drømt om, å hjelpe andre. Det gjøres med hele hjertet.

Det gir veldig mye tilbake å være med. Det er rett og slett helsebot!

Din oppfordring til andre:

Møteplassen er et av de beste tilbudene som Blå Kors har. Min oppfordring er å ta en tur innom å se om det er oppgaver du har lyst til å være med på.

Min klare oppfordring ellers er å ta vare på din neste!