Sommerkalender Tidgiver: Jacob Schlichting Lerøen

Hvorfor ble du Tidgiver:

Jeg har alltid vært interessert i data og teknologi. Da jeg møtte Edouard Truedsson som var med i Blå Kors Ung, ble jeg av h am utfordret til å bli med. Edouard er utdannet regissør, og har følgelig god erfaring med bilde og film. Det ble en perfekt match, og det var lett å takke ja til utfordringen fra Edouard.

Hvilke oppgaver er det du utfører som Tidgiver:

Det er to og et halvt år siden jeg ble med i Blå Kors Ung. Jeg ble med på bowlingtur, og fikk et hefte med informasjon om hva Blå Kors gjør i Kristiansand.

Jeg har vært med i Blå Kors Ung siden. Jeg har fått prøvd meg som skuespiller i en TV-serie vi holder på å lage, hvor jeg er med som manusforfatter. Det er utfordrende å lage filmmanus, også det å jobbe med å regissere. Ofte kan det bli til at prosjektet blir snudd på hodet i forhold til det vi opprinnelig så for oss.

Serien vi holder på å lage skal vi vise i høst. Den handler om en god venn som måtte flytte til Paris da han ikke fikk opphold i Norge. Vi lager også en film om mobbing.

Ditt sivile liv:

Jeg går på ungdomsskolen på Grim.

Hva gir det deg tilbake å være Tidgiver:

Det er gøy å være med. Jeg lærer mye. Vi er mange som møtes, og da det var mange flyktninger og asylsøkere som kom til Kristiansand, gjorde Blå Kors Ung en stor innsats for å ta dem imot og å gi dem et tilbud. På det meste var vi over hundre som møttes fast. I dag er vi en 20-30 som møtes fast i cafeen som Blå Kors Ung driver og med inngang fra Rådhusgata. Vi lager mat sammen, gjør mye gøy sammen og det er en trivelig plass å være.

Rent faglig får jeg lært mye, og får følgelig god erfaring og attest på hva jeg har lært, noe som er viktig ettersom jeg ønsker å videreutdanne meg innen media.

Din oppfordring til andre:

Blå Kors Ung er en fin plass å komme til. Bli med!

 

til Edouard Truedsson