Enorm interesse for Christel Alsos-konserten

Interessen er rett og slett enorm i forkant av konserten med Christel Alsos på Blå Torsdag-scenen hos Blå Kors Kristiansand i morgen, torsdag.

Av Ivar Eidsaa

Bilde: Christel Alsos

Ronnie Jacobsen som er den hos Blå Kors Kristiansand som booker artistene til Blå Torsdag-konsertene sier at mange av artistene som har opptrådt på konsertene er blitt omfattet av stor interesse i forkant. Men Christel Alsos «tar kaken», i følge Jacobsen.

I dag, onsdag, har godt over tusen personer meldt at de er interessert i å komme, og rundt 170 har sagt at de skal få med seg konserten. Dette er langt mer enn det som er vanlig, og en god indikator på hvor mange som kan ta turen til Storsalen i Gyldenløvesgate hvor konserten skal gå.

– Da Christel Alsos debuterte i 2007, var hun et friskt pust i norsk musikkscene. Den talentfulle jenta fra nord klarte å fascinere publikum med sine karakteristiske stemme- og melankolske melodier. Flere av hennes album er nominert til Spellemannspriser og hennes musikk er blant annet brukt i kjente amerikanske serier og filmer, vel fortjent, sier Ronnie Jacobsen.

– Hun har en fantastisk stemme, og er unik i norsk sammenheng. Hun har også en veldig tilstedeværelse på scenen, og hun evner å skape en helt spesiell stemning. Hun trekker tilhørerne inn i et magisk univers. Vi gleder oss til å oppleve Christel Alsos i morgen, sier Ronnie Jacobsen.

Konserten med Christel Alsos starter kl. 20.00. Dørene åpnes kl. 18.30.