Ekte og klangfulle R&B-rytmer

Det var mange som hadde gledet seg stort til å oppleve Magnus Tingsek, en av Sveriges fremste artister, på Blå Torsdag-scenen til Blå Kors Kristiansand. De ble ikke skuffet!

Tekst: Ivar Eidsaa | Foto: Jørund F. Pedersen

Takket være flere soloutgivelser og et aktivt konsertprogram har Tingsek etablert seg som en fantastisk sanger og låtskriver, noe han dokumenterte til fulle da han torsdag kveld gjestet Blå Kors i Kristiansand.

– Det er en stor ære å få være her, kunne Tingsek fortelle innledningsvis, før han tok et tallrikt publikum med på en reise inn i hans spennende og klangfulle univers.

Gas Station Gus, The Fiddlers, My Turn to Fall, Let That Og og World of its Own, var bare noen av låtene han fremførte, med sterke og personlige tekster.

– Det er fint å få spille her. Dere her i Blå Kors hjelper mennesker som er kommet skjevt ut i livet, sa Tingsek.

– Slikt betyr mye. Jeg vokste selv opp i et hjem med en far som drakk seg til grunne, så all kjærlighet til alle dere som bruker deres tid til å hjelpe andre. Det ligger noe godt i veggene her, noe magisk, noe varmt og fint, fremholdt han.

Magnus Tingsek, fra Södra Sandby utenfor Malmö, har lenge vært en ettertraktet musiker og samarbeidspartner for flere artister, blant andre Alan Stone, Jarle Bernhoft og Timbuktu. I Norge er han også kjent fra Ane Bruns Duets.

[av_horizontal_gallery ids=’7971,7972,7969,7970,7977,7978,7976,7974,7975,7980,7979,7973,7968,7967,7966,7965′ height=’25’ size=’large’ links=’active’ lightbox_text=» link_dest=» gap=’large’ active=’enlarge’ initial=» control_layout=’av-control-default’ id=»]