‘- Et flott tiltak som flere ønsker å støtte

Den siste tiden har tilbudet «Sykkelpilotene» fått flere nye samarbeidspartnere. Med seg på laget har de til nå 13 bedrifter fra Kristiansand sentrum: Egon, McDonald’s, Norsk Flid Husfliden, Berge Libris, Geheb Conditori, Thon Hotel Parken, 7-eleven Markensgate, Meglerhuset Sædberg, Søren Kristensen Bakeri, Taxi Sør, Agder Taxi, Sjøhuset Restaurant og Reinhartsen Fiskebrygga.

Sykkelpilotene startet opp i 2016, og har som formål å tilby flest mulig eldre sykkelturer rundt omkring i lokalområdet. Sykkelpilotene er Tidgivere (frivillige) i Blå Kors og er årsaken til at vi i dag har anledning til å tilby turer fem dager i uken! Tilbudet bidrar til å skape mening og mestring, og gir mye glede både til de eldre og sykkelpilotene selv.

– Dette hadde ikke vært mulig uten innsatsen til sykkelpilotene, eller våre rause samarbeidspartnere. Så tusen takk til alle dere som bidrar, sier Trond Furseth.

Han vektlegger viktigheten av samarbeidspartnerne, og forteller at deres bidrag gir oss mulighet til å spare opp til nye rickshawsykler og vedlikeholde de vi allerede har. Dette er også takket være samarbeidet med Pedalen sykkelverksted i Kristiansand som utfører service og reparasjoner på syklene.

– Dette er et fantastisk tilbud, og det er gøy å se at flere sykkelpiloter og samarbeidspartnere vil være med på laget, sier Trond Furseth.

Sykkelpilotene starter også opp i Vågsbygd, hvor de skal sykle to ganger i uken. Her har de allerede fått med seg fire samarbeidspartnere fra området: AMFI Vågsbygd, AniCura Vågsbygd, Sykkelbutikken i Vågsbygd og Pizzabakeren Vågsbygd.