‘- Vi er sammen om å løfte Kristiansand

– Vi er sammen om å løfte Kristiansand, sa Arvid Solheim, daglig leder for Blå Kors Kristiansand i sin hilsen til de mange fremmøtte under sommerfesten på Kristiansand Feriesenter.

Av Ivar Eidsaa

– Det er fantastisk å stå her og se utover Blå Kors-familien i Kristiansand. Her er det ansatte, brukere, tidgivere, samarbeidspartnere, venner og familie. For fire år siden da vi begynte, var vi rundt en 50 personer alt i alt. I dag er vi rundt en 250 som er samlet. Det er utrolig stas. Jeg håper hver og en kjenner på stoltheten fordi vi alle er med på å gjøre Kristiansand til et bedre sted for mange mennesker, fremholdt Arvid Solheim, daglig leder for Blå Kors Kristiansand, i en hilsen til de mange fremmøtte.

– Jeg håper hver og en kjenner på stoltheten fordi vi alle er med på å gjøre Kristiansand til et bedre sted for mange mennesker, fremholdt Arvid Solheim.

– Vi har tre store arrangement som er med på å bygge intern stolthet; Helaften, Blå Marked og sommerfesten som vi er samlet til i dag. Dette er arrangementer som er kommet for å bli, og dette er noe vi må fortsette å gjennomføre, sa han.

– I dag berører vi rundt en 40.000 mennesker med det arbeidet vi har. Bare Vision skatehall er så langt blitt besøkt av mer enn 20.000 ungdommer, hvor vi kan drive forebyggende arbeid, og hjelpe enkeltmennesker, sa Solheim.

– I dag berører vi rundt en 40.000 mennesker med det arbeidet vi har. Bare Vision skatehall er så langt blitt besøkt av mer enn 20.000 ungdommer, sa Solheim.

– Jeg vil takke hver enkelt for den innsatsen som legges ned. Det er så mange av dere som gjør langt mer enn det dere hadde trengt å gjøre, og arbeidet gjøres for å hjelpe den enkelte og som trenger oss. Nøden er så stort, da er det det viktig at vi tar vare på hverandre underveis slik at vi ikke sliter oss ut, la han til.

– Det er en oppgave vi alle er sammen om, og det er å løfte Kristiansand. Det har vi virkelig begynt å gjøre, sa Arvid Solheim.