En god og viktig samarbeidspartner gjennom flere år

Gjennom mange, mange år har Kristiansand Dyrepark vært en solid støttespiller for Blå Kors Kristiansand, ikke minst gjennom det arbeidet som Blå Kors ferier gjør. Dette var noe av bakteppet da Dyreparken under Blå Kors Kristiansands sommerfest ble kåret til årets samarbeidspartner.

Av Ivar Eidsaa

– Vi har mange gode støttespillere med på laget, men det ble et spesielt år i 2018 for Dyreparkens vedkommende. Dyreparken har vært en viktig støttespiller gjennom mange år. I fjor ble samarbeidet utvidet betraktelig, noe som innebærer at mennesker over hele landet får uforglemmelige opplevelser og gode minner som vil vare livet ut, fremholdt markedssjef Henning Reme som overrakte prisen til leder for Dyreparkens servicesenter, Maria Frantzen Anderson, og Christine Helland Berhus, kommunikasjonsrådgiver ved Kristiansand Dyrepark.

– Selv om Dyreparken er en stor organisasjon og en ledende nasjonal aktør, har vi opplevd en utrolig nærhet og et engasjement som varmer dypt i hjertet. Samarbeidsavtalen som ble inngått i fjor, er en av de største noensinne, og vi er dypt takknemlige. Samtidig er vi veldig stolte over å ha blitt vist så stor tillit til å forvalte denne gaven.

– Vi i Dyreparken synes det er utrolig stort å få lov til å samarbeide med Blå Kors Kristiansand, Barnas Stasjon og Blå Kors ferier. Vi vet vi utgjør en liten brikke i det store og gode arbeidet som Blå Kors Kristiansand legger ned. Vi er veldig rørt og veldig stolte over å være en del av Blå Kors-familien, sa Christine Helland Berhus.

– Vi er veldig rørt og veldig stolte over å være en del av Blå Kors-familien, sa Christine Helland Berhus ved overrekkelsen.
Christine Helland Berhus, Henning Reme og Maria Frantzen Anderson.