‘- Denne æresprisen er bare SÅ fortjent

– Du har vært en solid støttespiller i 20 år. Denne prisen er deg bare SÅ fortjent, fremholdt Arvid Solheim, da han under sommerfesten til Blå Kors Kristiansand kunne overrekke æresmedlemskap med gullnål til Dagfinn Løken fra Blå Kors Arbeid og inkludering (tidligere Mjåvann Arbeidstreningssenter).

Av Ivar Eidsaa

Dagfinn Løken har siden 1999 arbeidet som arbeidsleder ved treverkstedet til Blå Kors Arbeid og inkludering, og kan se tilbake på en svært variert og innholdsrik produksjon. Han har produsert stor kvanta verandavegger til borettslag, så omfattende at det ikke er få semitrailere som har vært innom Mjåvann hvor bedriften holder til, for å hente det Løken og arbeidsteamet hans har produsert.

Dagfinn Løken har i 20 år vært arbeidsleder ved Blå Kors Arbeid og inkludering, tidligere Mjåvann Arbeidstreningssenter.

– Du har også produsert båtstoler og innredninger til et utall båter i millionklassen, med Windy, Nidelv og alle de store båtprodusentene, samt bord og benker som man kan finne fra Østlandet til Vestlandet, sa Solheim.

– God kontakt med kundene og serviceinnstilt har du alltid vært. Du har hatt et betydelig antall personer i arbeidstrening, som har fått hjelp til å komme seg videre i livet. Som type er du lun, du har vært en kjempegod kollega i alle år. Dine kolleger sier at når du snart går av med pensjon, vil de savne smilet, latteren og omsorgen. Det er derfor en stor ære på vegne av Blå Kors å kunne overrekke deg gullnålen som et synlig bevis på at du i dag er blitt æresmedlem i organisasjonen, sa Solheim.

– Gratulerer, Dagfinn, dette er deg bare SÅ fortjent, sa Arvid Solheim.
Gullnålen festes.

– Vi må ikke glemme at å se dem som er omsorgsmennesker og har andre mennesker i hjertet i hele tiden. Vi må ha omsorg for hverandre. Det er helt nødvendig at når du gir mye av deg selv, så trenger du også av og til selv å få noe tilbake; å bli sett av ledere og mennesker omkring deg, sa Løken etter å ha fått prisen.

– Jeg vil også takke så mye for alle dem som jeg gjennom disse årene har fått arbeide sammen med, sa Dagfinn Løken.

– Vi må ikke glemme at å se dem som er omsorgsmennesker og har andre mennesker i hjertet i hele tiden. Vi må ha omsorg for hverandre, sa Dagfinn Løken.
Arvid Solheim og Dagfinn Løken.