Sommerkalender: Bjørn Erland

Den siste vi skal høre fra i årets sommerkalender er Bjørn Erland. 

Hvorfor valgte du å bli Tidgiver?

Jeg har alltid hatt et mål om å ha tid til andre mennesker den dagen jeg slutter å jobbe. Som delvis pensjonist har jeg ikke behov for syv dager fri, og jeg valgte derfor å bli Tidgiver. Jeg hadde også kjennskap til Blå Kors fra før, så valget ble enkelt.

Hva er din rolle i Blå Kors?

Nå jobber jeg i Steg for Steg. Der er jeg fast hver tirsdag, og en del torsdager. Jeg er også brannvakt hver gang det er konsert på torsdagen, så da har jeg full dag.

Hva er ditt beste minne som Tidgiver?

Det må nok være en av de gangene jeg har opplevd at noen, stort sett menn, har kommet bort å sagt at de har fått seg jobb. Det har jeg opplevd 3-4 ganger mens jeg har vært her. Vi ser at det å få seg en jobb er noe av det viktigste for mange av de.