Trollbandt publikum

Han kan kunsten å trollbinde publikum, Magnus Grønneberg.

Av Ivar Eidsaa

Magnus Grønneberg og CC Cowboys har opparbeidet seg en helt unik posisjon hos det norske publikummet. Under konserten på Blå Torsdag-scenen hos Blå Kors Kristiansand torsdag, viste Magnus Grønneberg hvorfor.

På en krakk, med en kassegitar og munnspill, sang han om det nære, om det som betyr noe i livet, om forholdet mellom oss mennesker imellom, og ikke minst om kjærligheten som av og til kan være så vakker, men også utfordrende og krevende.

Tekstene har betydd mye for mange. Grønneberg har den fantastiske egenskapen at han lager låter om de utfordringene livet kan på by, på en måte at vi kjenner oss igjen.

Gjennom «Tilgivelsens gunst», «Bare du», «Det magiske ordet unnskyld», «Kom igjen», «Innriss», «Helt OK» og «Gå», for å ha nevnt noen eksempler, ble det musikk – og tekster til inspirasjon og ettertanke.

Det er mange som ser frem til hva Grønneberg og CC Cowboys kommer med i fortsettelsen, for mer, mye mer, kommer.

– CC Cowboys har tatt en pause, for å skrive og lage ny musikk. Når denne prosessen er ferdig, så går vi i studio og lager ny plate, og legger opp til en omfattende turné etter det, opplyser Grønneberg.

[av_horizontal_gallery ids=’9064,9063,9062,9061,9060,9059,9058,9057′ height=’50’ size=’large’ links=» lightbox_text=» link_dest=» gap=’large’ active=’enlarge’ initial=» control_layout=’av-control-default’ id=»]