Fellesmøtene 2020

Fellesmøtene 2020

Temaet for Fellesmøtene 2020 er «Tro, håp og Kjærlighet». Tomas Sjödin fra Smyrnakirken i Sverige blir årets taler sammen med Øyvind Augland fra Hånes Frikirke. Hannah Træen fra Randesund Misjonskirke taler på ungdomsmøte.

Tomas Sjödin, den kjente og kjære forfatteren og pastoren fra Smyrnakyrkan i Sverige, skal tale på onsdag og torsdag kveld. I tillegg skal han tale på formiddagsmøtet torsdag kl.11.00. Tomas er opptatt av å bety en forskjell i sin by med blant annet matutdeling.

Øivind Augland, den engasjerende hovedpastoren i Hånes Frikirke som også er en kjent mentor i lederskap i hele kirkelandskapet i Norge og mange steder i Europa, taler tirsdag kveld, fredag kveld og søndag kveld. Øivind brenner for å møte nøden i Kristiansand by og har tatt initiativ til Beveg Byen – Kristiansand.

Hannah Træen, den gode kommunikatoren som er barne- og familiepastor i Randesund Misjonskirke, taler på ungdomsmøtet lørdag kveld.

Tweens- og barnemøtet søndag kl. 11 arrangeres av Filadelfia menighet med Kamilla Evenstad i spissen. Det blir kjempebra!

Randesund Misjonskirke står for lovsangen på alle møtene.

Se mer informasjon på Fellesmøtene.no