Verdens beste Berit

Du møter henne alltid når du kommer til Møteplassen. Med smil, varme og omtanke tar Berit Ivedal i mot alle som kommer innom Møteplassen på en helt spesiell og flott måte. Nå har Berit selv fått et håndfast bevis på hva hun betyr for så utrolig mange mennesker.

Av Ivar Eidsaa

– Jeg er stolt over å være med i et Blå Kors-arbeid, og som bidrar med hjelpe og omsorg mennesker hver dag, og med Berit som en svært god representant for hva Blå Kors-arbeidet innebærer, sier Camilla Rasch, virksomhetsleder for Posebyen Frivilligsentral hos Blå Kors Kristiansand.

Fikk Per Fronth-bilde

Nylig fikk hun et synlig bevis på hvor mange som setter pris på henne. Under en lunch på Møteplassen, kunne Camilla overrekke henne et bilde som Per Fronth har laget.

Per Fronth har i flere sammenhenger vært en fin bidragsyter inn mot Blå Kors-arbeidet i Kristiansand, noe han ønsker å fortsette med.

Han kom nylig med noen bilder, og gav beskjed om at Blå Kors Kristiansand ikke skulle selge bildene, men gi bildene til noen som virkelig fortjener det.

– I Blå Kors har vi et lysende forbilde for alle oss andre. Berit Ivedal har med sitt vesen og måte å møte mennesker på betydd mye for mange. I dag er Møteplassen blitt den viktigste arenaen vår, sier Rasch.

Berit Ivedal ble svært overrasket da Camilla Rasch kunne overrekke henne et Per Fronth-bilde.

– Alle elsker Berit

Til Møteplassen kommer også mange som har kjent på livet, og Berit møter alle med et bredt smil og en klem.

Som en av brukerne sier det: – Ingen kan være sint på Berit. Alle elsker Berit.

– Du fortjener virkelig denne oppmerksomheten som du får med den største takk fra alle oss som har kjent din hjertevarme, sier Camilla Rasch.

Berit Ivedal møter alle som kommer innom Møteplassen med smil, varme og omtanke.