Blå Kors nettbutikk webshop

Blå Kors Kristiansand lanserer egen nettbutikk

I dag, torsdag 4. juni 2020 lanseres en ny nettbutikk for Blå Kors Kristiansand. Produktene i nettbutikken er produsert av Blå Kors Arbeid og Inkludering med «hjerte, kunnskap og kraft». I sortimentet er både utemøbler, interiør-ting og spill. Alt i veldig høy kvalitet og gode priser. Produktene kan handles av både private, næringslivet og det offentlige.

Blå Kors Arbeid og Inkludering er en arbeids- og inkluderingsbedrift, og en av virksomhetene til Blå Kors Kristiansand. Vi ønsker å motvirke utenforskap og bidra til at flere får delta i arbeidslivet. Vi ønsker å lage arenaer for mestring og mening, og vi har ulike avdelinger som jobber med oppdrag for næringslivet og private. Vi har en monteringsavdeling, trebearbeidingsavdeling og en pakkeavdeling.

Gå til nettbutikken og se produktene