Bjørn Nordli og Steffen Hodne

Vision inviterer til storstilet Scoot-camp til helgen

Blå Kors Vision Aktivitetspark i Kristiansand inviterer lørdag 4. desember til Scoot-camp med konkurranser, minikonsert, DJ og aktiviteter. – Campen arrangeres for å gi et godt tilbud til så mange scoot-brukere (sparkesykkel) som mulig, sier Bjørn Nordli, aktivitetskoordinator ved Vision Aktivitetspark.

Av Ivar Eidsaa

– Vi inviterer alle som ønsker det til å komme. Skulle det være noen nybegynnere, gir vi en god opplæring i det å stå på sparkesykkel, slik at utbyttet blir best mulig, sier Steffen Hodne, virksomhetsleder ved Vision Aktivitetspark. Scoot-camp`en arrangeres i samarbeid med scoot-butikken LSP i Kristiansand.

Dansk scoot-mester kommer

– Det blir noen av Norges absolutt beste scootere som står for opplæringen. Vi har invitert den danske scoot-mesteren, Nis Andersen, til å komme, men vi er avhengig av at smitteverns- og innreisereglene som gjelder da gjør dette mulig, sier Bjørn Nordli.

Noe av årsaken til at det arrangeres en egen scoot-camp, er at scoot på verdensbasis har vokst seg svært stor.

Kule premier

– Det er mange som har valgt scoot som sin greie, uten at interessen for skating har avtatt, og ettersom Vision også er en park for scootere og ikke bare for dem som står på rullebrett, er det helt naturlig å lage en egen camp for disse, Vi ønsker å gi disse noe tilbake, og ønsker å bruke campen for å gi scoot en ytterligere boost i Kristiansands-regionen, sier Bjørn Nordli.

Det blir spekket med aktiviteter gjennom hele dagen. Det blir hip-hop-konsert og minikonsert. Alle deltakerne får anledning til å kunne trykke sine egne t-skjorter. Lykkehjulet kommer selvfølgelig på plass, hvor man kan snurre hjulet og vinne kule premier.

– Det kommer syv ulike sponsorer, som alle er importører av ulike scoot-merker, hvor alle stiller med kule produkter som skal gå som gevinster, sier Bjørn Nordli.