Auksjonarius Runo Kvås i aksjon

Mange kom på julemarkedet

Det var mange som gjorde et kupp eller to da Blå Kors Kristiansand lørdag inviterte til marked, ikke minst ble auksjonen populær i så måte.

Av Ivar Eidsaa

Blå Kors Kristiansand har flere ganger arrangert julemarked fra lokalene i Gyldenløvesgate. Som alltid er mye blitt lagt til rette for å kunne yte en håndsrekning til dem som kanskje ikke har så mye og som benytter julemarkedet til å for å få kjøpt julegaver til en rimelig penge.

Mange kom med bud under auksjonen.
Mange kom med bud under auksjonen.

Flere bedrifter har stilt opp med varer og produkter, enkelte med klær, andre med sko, og atter andre med interiørartikler, verktøy, gaveartikler og mye mer, og hvor alt blir svært overkommelig priset.

Det var mange som kom. Selv om en ny covid-mutant har dukket opp, var det en jevn strøm med besøkende gjennom hele dagen. Da markedsdagen var over, var det bare et fåtall produkter igjen på salgsbordene.

I kjelleren stod Runo Kvås klar kl. 12.00 for å gjennomføre auksjon, et fast innsalg på alle markeder som arrangeres.

Mange og flotte produkter ble auksjonert.
Mange og flotte produkter ble auksjonert.

Også her hadde flere bedrifter fra Søgne, Vågsbygd, Kvadraturen og Sørlandspraken gitt gode produkter. Utropsprisen var overkommelig, noe som gjorde hver av auksjonen spennende fordi så mange hadde mulighet til å komme med bud.