Lene Solås Strang

Lene Solås Strang – ny HR-rådgiver hos Blå Kors Kristiansand

Lene Solås Strang har tiltrådt som HR-rådgiver i Blå Kors Kristiansand.

Av Ivar Eidsaa

Arbeidsoppgavene er varierte.

– Jeg skal bidra med alt som har med HR å gjøre, fra A til Å, forteller Solås Strang.

I praksis innebærer det alt som går på rekruttering, til enhver tid å ajourføre og oppdatere personalhåndboken og personalsystemene, bidra med HR-støtte til alle virksomhetene som inngår under Blå Kors-paraplyen i Kristiansand, og ikke minst å bidra inn mot de mange prosjektene som Blå Kors Kristiansand driver.

Hun har de siste ti årene arbeidet i Bemanningsbyrået som personalkonsulent og rådgiver og har de siste årene også vært kundeansvarlig.

Før dette jobbet hun et annet bemanningsbyrå, og har også hatt administrative roller i National Oilwell, i politiet og et mediebyrå.

Det var arbeidet som Blå Kors gjør i Kristiansand og hva Blå Kors står for som gjorde at hun valgte å søke på stillingen.

– For meg handler det om de verdiene Blå Kors står for.

– Jeg har over tid fulgt med på hva Blå Kors driver av arbeid. Jeg er imponert over hvordan de har utviklet seg og ikke minst veksten de har hatt de siste årene. Da stillingen som HR-rådgiver dukket opp med oppgaver som var relevante i forhold til det jeg har holdt på med tidligere, da var det ikke vanskelig å søke, smiler Lene Solås Strang.