Våre støttespillere

Vi takker våre ulike støttespillere for viktig samarbeid som bidrar inn med både økonomisk støtte, produkter og tjenester. Slike samarbeide er avgjørende for å kunne nå ut til de som trenger det aller mest.

De ulike gavene bidrar til å gjøre en konkret forskjell for barn, unge og voksne som på en eller annen måte faller utenfor i samfunnet. Sammen bidrar vi til en bærekraftig fremtid der alle blir inkludert.

Jul med mange mennesker i Jakobkirken

Gjensidigestiftelsen

Gjensidigestiftelsen har gjennom en rekke år vært en av de viktigste samarbeidspartnerne til Blå Kors, særlig knyttet til julen. Den årlige Gjensidigestiftelsen Juleaksjonen har muliggjort at våre virksomheter over hele landet kan tilby juleglede, aktiviteter og fellesskap i juletida. Målgruppen har vært barn og unge og deres familier. Midlene fra Juleaksjonen gjør årlig jula til et bedre minne for 2000 barn og unge som Blå Kors er i berøring med.

Armaturjonsson og SGP Armatec AS

Julen handler om omsorg og nestekjærlighet. Armaturjonsson og SGP Armatec AS har gjennom sin stiftelse vært med å støtte Blå Kors sitt arbeid for barn og unge med spesielt fokus på våre tilbud i regi av Blå Kors Ferier og Basecamp Løkka i Oslo.

Endelig er det julegaver under det ensomme juletreet.

Entercard

Gjennom sitt arbeid med samfunnsansvar har Entercard valgt å støtte Blå Kors sitt barne- og ungdomsarbeid med tid og ressurser. Fokus har spesielt vært inn mot Blå Kors Barnas Stasjon og vårt arbeid inn mot jul og høytider.

2020 har vært et spesielt år så dette året går støtten til kjøp av julegaver til sårbare familier som av ulike grunner gruer seg til høytiden.

Les mer om deres samfunnsansvar og Blå Kors her.

Nordic Choice Hotels

Nordic Choice Hotels sine mange hoteller har i mange år vært en svært god lokal samarbeidspartner til mange av Blå Kors sine virksomheter.

I forbindelse med innsamling til “Ensomt juletre” har det blitt samlet inn store mengder med julegaver til barn og voksne samt at hoteller konkret har bidratt til hotellovernatting til vanskeligstilte familier.

Både Clarion, Comfort og Quality hotellene har bidratt til juleglede og håp i mange deler av Norges land.

Gaver samles inn ved Skullerud Park i Oslo.

Skullerud Park

Julen er en tid som for mange betyr tradisjoner, fine stunder med familie og venner, god mat, gaver og annen hygge. Men dessverre er det ikke alle som gleder seg til jul.

Skullerud Park har gjennom to år utfordret alle sin leietakere til å samle gaver under juletreet. Gavene ble delt ut under Blå Kors sine julearrangementer i Oslo.

Thorsen Biovital

Thorsen Biovital har gjennom sine ansatte og kampanjer satt fokus på sårbare familier og barn. Her har kunder og samarbeidspartnere hatt mulighet til å støtte Blå Kors sitt arbeid.

Fokus har vært å gi barn og unge en tryggere oppvekst gjennom ulike forebyggende prosjekter som blant annet Blå Kors Barnas Stasjon.

Sparebank 1 Østlandet

SpareBank 1 Østlandet har de siste årene innarbeidet en stolt juletradisjon med å gi bort en gave framfor selv å få. Dette kommer i stedet for julegaver til kunder eller medarbeidere.

I 2019 gikk denne kjærkomne julegave til Blå Kors sine julefeiringer i Oslo og Hamar i regi av Blå Kors Barnas Stasjon, MinJul og Blå Kors Steg for Steg.

EGER

EGER ønsket å tilby noe annet enn handle press frem mot jul. Derfor utviklet de sammen med Blå Kors et «Give Back Friday»-konsept i hele desember.

Med Blå Kors kampanjen «Ikke alle barn gleder seg til jul» ble kundene inspirerte gjennom julegaveinnsamlinger og informasjon til å støtte arbeidet med tid og penger.